Tratamente stomatologice in rate la RCJ DENT

Te salut! În articolul de astăzi vreau să îți explic de ce am optat pentru plată în rate a serviciilor stomatologice din cadrul RCJ DENT.

Nu este o noutate că vremurile s-au schimbat și au devenit cu siguranță mult mai grele. Toate aceste scumpiri se văd din păcate și în prețurile tratamentelor.

De cele mai multe ori în patologia abordată de mine am observat că se produce un mare gol în momentul în care de ex. se calculează devizul final. Dar stai! Până să sari la concluzii, te asigur că cel puțin în cabinetul meu vei beneficia cu siguranță că și ceilalți pacienți de reduceri destul de bune în cazul în care începem planul protetic.

Revenind la acel gol, am ajuns la concluzia că este bine să optez pentru această achitare în rate prin intermediul celor de la TBI Bank.

De ce este ok? Pentru că tu îți poți începe schemă completă de tratament fiind lipsit de povara sumei bulk achitate.

Ca să fiu mai explicit, nu mai ești în imposibilitatea de a achita DOAR tratamentele până la aplicarea protezei dentare precum : procese carioase, tratamente de canal, extracții, igienizări dentare șamd. Și putem finaliza cu succes tratamentul complet .

Cu ce servicii te putem ajuta?Cu orice tratament din gama RCJ DENT:

Protetica dentara ( Coroane/ Punti : Metalo-Cermice, Ceramica-Zirconiu, Zirconiu Monolit, Fatete dentare)

Terapia Cariei dentare ( Obturatii fizionomice din material ceramic)

Estetica dentara ( Periaje profesionale, Albiri dentare, Dispozitiv Albire dentara acasa cu ajutorul gutierelor)Acum te întrebi ce trebuie să faci pentru a beneficia de această metodă de plata?
Este extrem de simplu. Mă contactezi pe :

· Numerele de telefon
· Mail
· Soliciți o programare direct online
· Sau fix la cabinet!

Urmează consultația propriu zisă și devizul pe care îl stabilim amândoi. Nimic mai simplu!

Aplicarea pentru un credit de nevoi personale se face direct în cabinetul meu deci nu trebuie să îți faci griji că te plimbi în 10 direcții în oraș. Stomatologia nu a fost niciodată mai aproape de ține că în zilele de astăzi .


Dacă îți dorești o schimbare a zâmbetului tău, știi unde mă găsești!


Dr. J
Made on
Tilda