Profilaxia dentară

Controalele periodice sunt foarte importante pentru menținerea sănătății orale. Multe afecțiuni orale evoluează fără dureri mai ales în fazele inițiale, astfel pacienții nu sunt conștienți de apariția lor pânâ în momentul în care au progresat deja semnificativ. Medicul va face o evaluare a stării de sănătate a țesuturilor orale. Ca regulă generală, cu cât o afecțiune este descoperită mai precoce, cu atât este mai ușor de tratat.
Servicii Profilaxie Dentară
Consultație primară
100 lei

Consultația reprezintă elementul cheie în tratamentul patologiilor dentare. În cadrul acestei ședințe vei beneficia o examinare intră și extra-orală, fotografii dentare și sfaturile necesare pentru a menține dantură sănătoasă.

Consultație Specialist Chirurgie Dentara
200 lei
Consultație copii
50 lei
Dispunem de răbdare și persuasivitate de a empatiza cu copilul dumneavoastră. Cu indicații medicale adaptate la fiecare categorie de vârstă, consultația pentru copii reprezintă momentul cheie pentru a elimina posibilele sentimente de frică sau de anxietate.
Plan de tratament și deviz
150 lei
Planurile de tratament se adaptează pe parcursul ședințelor medicale. De aceea, suntem flexibili la fiecare opțiune pe care și-o dorește pacientul.
Acesta include: fotografii intra/ extra-orale, modele de studiu, plan de tratament etapizat.
Control periodic
70 lei
Igienizare dentară/arcadă
130 lei
Periaj profesional / Arcadă
100 lei
Desensibilizant / Dinte
30 lei
Sigilarea șanțurilor și fosetelor/dinte
de la 70 lei
Detartraj cu ultrasunete + air flow
250 lei
Contactează-neWhatsApp
Solicită acum o consultație!
Made on
Tilda